Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir münasebeti binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar dâhileride sarılmış kalabilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya akıllıca birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çhileışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de oylumlu binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine mütenasip olarak belirlenen yerlere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; katman sayısı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı Yangın Merdiveni Kapısı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı alırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yüzımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Demetevler mahallesinde mevcut emekletmeme İtfaaiye müfredatına akla yatkın şekilde yangın cıkış bapsı kuruluşlması gerekmektedir.

Report this wiki page